rubrikjävel

Publicerat: 2011-04-25 | 15:24:09 i Allmänt

Varför går det inte att länka youtubeklipp längre??????? Får väll länka själva länken.

http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI&feature=grec_index
Awesome låt! Hörde den i helgen och blev helt kär!!! TAAAAAAGGGA

http://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o
Så jävla fin! Älskar introt.. Har den instrumental, musiken är så otroligt vacker! BIG LOVE

Nu måste jag plugga klart, duscha, äta och dra på dans. HHehehEHhEHEfhEhEhehhEhEhehehhehe fick plötsligt lite brottom ;) TJARRRÅBREEEBROHOE


Bihåleinflatamtio och bålsta polarna!

Publicerat: 2011-04-19 | 15:53:46 i Allmänt
   Påsklov, de två första dagarna låg jag med feber och nu har jag bihålainflamation.. KUUUUUL! Så jävla fint väder också men måste sita inne för att bli frisk. Dock kanske jag går ut på promenad eller något ikväll......
   Idag har jag varit hos polarna för att prova kläder, stiligt värre! Drar till gotland om typ 2 och en halv vecka på någon form av utbildningsläget. Hoppas på det bästa och att det blir grymt kul, vilket jag tror att det blir också! :)
   Men nu ska jag komma igång med att plugga, man kan ju lika gärna passa på och få det gjort nu när man ändå inte kan göra något annat ;)



ms16s

Publicerat: 2011-04-14 | 15:11:48 i Allmänt
MySweet16Sweden var det ja! SKa ditt på måndag! Men nu när jag köper biljetter strular det -.- ÅÅÅH orkar inte. Weelll... Det g¨år bra nu kompis, love my life, typ. Lite sjuk bara, men jag överlever :)

Komiskt

Publicerat: 2011-04-04 | 21:54:16 i Allmänt
HAHA! min bror är på derbyt i AIKs klack. Min mamma har ingen aning om att den matchen kan bli en aning våldsam bland åskådarna. Hoppas han blir ner slagen...
(Nej så elak är jag inte, waaaaha, nu blev jag rädd. Ringer honom nu.)

Min blogg samlar dam? Jo så vare visst.

Publicerat: 2011-04-03 | 19:57:22 i Allmänt
HAHA! Ja jag orkar inte blogga, eller jag har ju inget dator så det går inte såååååå bra. Men nu gör jag det iaf.
Jag läser igenom min gamla blogg (ihuvudetpafija.blogg.se) HAAAAAHAAA! gör det om ni har tråkigt och vill skratta. Jag 'lskar humorn jag hade. Eller jag var ju ganska så seriös... HAHAHAH omg. Iiiiiiallafaaaaaaaaaaall... Ska kopiera lite jag skrev förut för att visa er!! Tänk så snäll jag är.

Jag tror jag dör!

Jag har brutit min häl! Eller kan man göra det? Om inte så är jag den första! För jag har så jävla ont i min häl! Det började med ett skavså, och nu gör det ont ända upp i hälsenan. Jag tror jag behöver operera!
Men vi hörs imrgon om jag inte åker in till sjukhuset och amputerar bort mitt ben.
Sov gott!

skrivet 27 augusti 2009 .
HAHAHAHHA BRUTIT HÄLEN? Det roliga är att jag tror jag var seriös. JAg givk säkert hemma och typ tjatede p mamma att vi skulle åka till sjukhuset... 

Svennebanan

Haha, jag gick in på google och sökta på feta djur för att få mig ett gott skratt, och vill nu dela med mig av det roliga.
Enjoy!








skrivet 24 augusti 2009
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA dör när ajg ser bilderna! HAHAHAH ÄLSKAR TJOCKA DJUR!

så kan det gå när Frida tänker till.

Jag kom och tänka på en konversation som jag hade med någon. Märkligt nog kommer jag inte ihåg vem det var jag pratade med.. Vem vet? Detkanske bara var en dröm.. Men jag kan kallla en okända människan för Stig (Inte för att jag känner nåon som heter stig, men jag tycker det är sådant fint namn.)

Frida: Hur många människor finns det i Sverige på ett ungefär?
Stig: Jag vet inte riktigt, men runt 9 miljoner tror jag.
Frida: Va?! Bara så lite?!
Stig: Ja men vadå..? Det är väll inte så lite?
Frida: Det är det väll? Men tänkt licksom.. Om jag skulle fråga varje människa om en krona.. Så skulle jag inte bli så jätte rik. Eller jag skulle klara mig. Men jag trodde licksom att jag skulle bli mullti-miljonär..?
Stig(ganska ointresserad): Jaha..?
Frida: Jag borde flytte till typ Kina, eller Indien.. Har hört att det bor en del människor där.
Stig: Ja, det borde du göra.
Frida: Eller vänta! Jag kan ju fråga varje människa i hela världen efter en krona, jag skulle ju bli sten rik! Hur många människor finns det typ i hela världen då?
Stig: Ingen aning faktiskt. Men det finns väll typ 6 hundra tusen miljoner, tror jag, elelr någon sa det till mig förut..
Frida: Haha shit! Tänk hur rik jag skulle bli!
Stig: Ja Frida, du skulle bli jätte rik.
Frida: Men vänta lite.. Hur fan vet man att det finns så många? Är det någon som sitter och räknar varje människa i hela världen eller?
Stig: Jag har ingen aning. Sånt vet man väll.
Frida: Jaha? Men nån måste väll hålla koll? Jag antar att det är han som kallas för Gud.
Stig: Du är ju knäpp.

skrivet 17 augusti 2009
Åh, orkar inte mig .

Ibland fattar jag inte hur folk tänker?

Ibland fattar jag inte hur folk tänker?
Jag brukar skriva på msn att folk ska skicka låtar till mig, och då kan jag få som svar: ''Du kan få min spotify-lista istället''. Man ba; hallå?! Jag vill inte ha din jävla spotify lista, om jag skulle be om en gurka skulle du då ge mig en tomat då istället eller? Nej!?
Jag kankse vill ha just låtar av en anledning?! Man kan ju inte lägga in spotify-listor på iPoden ellerhur?! ÅÅÅÅÅH! Blir så jävla trött på människor som är så jävla inkompetenta ibland!


skrivet : någongång, pallar inte titta




ORKAR INTE KOPIERA MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER , snå snäll är jag inte.
MEN NU SKA JA KOLLA PÅ JERSEY SHORE. WOOOOOOPWOPPPPPPPP
herrrrrrå


RSS 2.0