sjukt

Publicerat: 2010-03-31 | 21:52:52 i Allmänt

Fattar inte att detta är sant...
Min mamma berättade nyss att komunen letar efter familjer som kan ta emot föreldralösabarn. Fattar ni?! Det kommer barn från andra länder som har misst sina föreldrar. BARN! Dom kommer hit helt ensama. Dom har ingenting. Tänk er att deras vänner, släkt, syskon, föreldrar har dött av kanske en bomb? Just nu har dom ingen. Dom kommer inte ha chansen att växa upp med sin mamma och pappa som vi här i sverige är vana vid. Jag tror inte att vi kan föreställa oss hur det skulle kännas... Visst är det sjukt? Men det sorligaste av allt är att när jag bad min mamma ta hit något stackars barn så tveka hon,hon vill inte. Och min brorsa säger bara att jag är dum i huvudet. Hur kan man tillåta att barn ska bo hemlösa som dessutom redan har förlorat sin familj? Jag skäms. Jag fattar inte hur dom kan tänka så. Jag får sån panik över inte kunna göra något. Det är ju inte bara så att jag kan ta hem någon och låta dem bo i mitt rum, jag måste ju ha min familjs stöd. Men dom finns inte. Precis som dom barnen. Blir så jävla ledsen, fattar inte vart jag ska ta vägen. Alla känns som fiender. Ingen verkat fatta vad jag menar.
Jag gick upp på mitt rum och bara föll i tårar, de kunde inte sluta rinna. Det är så fruktansvärt hämskt och orättvist.
En till sak som är skrämmande... Det svenska folket håller på att rösta in sverigedemokraterna in i regeringen. Det är skrämmande att det finns människor som tycker att dem är bättre än andra. Dem ser: vi och dem, inte oss. Well.. ska inte börja prata politik. Men fattar inte att det här händer.
Jag ska iallafall ta vara om mina vänner och mina familja för det finns de som inte ens har en chans att behålla dem.
Så från och med nu så tänker jag fälla tårar för dem som inte har något hem och för dem som inte har någon familj.


Olydig!

Publicerat: 2010-03-17 | 21:36:15 i Allmänt

enligt mina regler så skulle jag stänga av datorn och tvn efter nio, men det lyckas jag inte med.. Och hopprep har det itne häller blivit av med. Men pluggat har jag gjort! Och ingen skräpmat häller! Det är bra. :) Men nu ska jag hoppa i dushcen och sen sova. Sov så gott alla ni som läser det här ;D


självklart blir det en bild på mig själv eftersom jag är fjortis, och alla fjoritsar tar bara kort på sig själva...

/frida


fan va skönt med kort dag!

Publicerat: 2010-03-17 | 07:22:23 i Allmänt
Har en kort skoldag idag, as skönt! Jag tror inte jag skulle palla en lång dag... Jag vet inte, men efter igår och efter mina lite galna anfall så lugnade jag ner mig och blev över lugn. Tror jag är påväg och bli sjuk -.-' MÅSTE BLIR FRISK TILLS PÅ MÅNDAG! Men typ alla omkring mig är sjuka, min mamma och små syskonen.



kände mig lite såhär igår... kunde inte tänka klart ;D
Men nu måste jag ta och äta frukost.
Heerrrå!
/frida

PROVINSPELNING!!!!

Publicerat: 2010-03-16 | 17:59:51 i Allmänt
AAAAAAAAAAHSHIIIIIIIIIIIIT! HAR PRECIS FÅTT SVAR IFRÅN REGISÖREN SOM JAG MAILADE FÖRRA VECKAN, OOOOOOCH JAG SKA FÅ KOMMA OCH PROVSPELA NÄSTA VECKA!!!! DET HÄR ÄR HELT GALET! KOMMER NOG INTE ÖVERLEVA!!!! HAHAHAH. som om jag kommer kunna plugga något mer ikväll??????????????

Nu måste jag bannimej ta tag i mitt liv!

Publicerat: 2010-03-15 | 23:07:37 i Allmänt

Nu måste jag bannimej ta tag i mitt liv! Med hälsan, träning, kost, plugg, sovtider, ALLT!

Jag har en godispåse nu som jag har bestämmt att den kommer bli den sista på iallafall 4 veckor, till att börja med. Sen blir det inge mer godis och skit för mig! Frukt är det som gäller! (Även fats jag hatar när man säger "frukt är godis", så är det som kommer vara för mig nu ;D)

Sen ska jag börja konditions träna. Dansar två gånger i veckan, step up en gång och så ska jag börja jogga ute när det blir lite varmare, men tills dess blir det hopprep!

Plugget... Det går faktiskt bra. Men jag är en sån som aldrig behöver plugga, får ganska bra resultat ialllafall. Därför ska jag börja plugga mera! Då komer det gå mycket bättre!!! ;);););)

Och det här med sovandet.... Jag har har hört att man måste stänga av Tv och datorna coh så minst en timme innan man ska sova, då sover man bäst typ... Och jag tror ju på sånt där. Så efter klockan nio blir det ingen data eller tv för mig! (förutom tisdagar när det despret housewifes).

Jag måste också ta tag me det där med kompisar..... Jag har försvinnut för så många, så jag måste fixa allt. Vet bara inte hur än.

Aja..... så ser det ut. Önska mig lycka till!



Och så en tuffing bild på mig ;)
 Men nu ska jag sova. Klockan är allt för mycket över nio :o
Godnatt
/frida



Melodifestivalen

Publicerat: 2010-03-13 | 12:09:54 i Allmänt
Haha, sitter nu och lyssnar på gamla melodifestival låtar, laddar inför kvällen. Men om jag ska vara ärlig har jag inte tittat på de, bara de två först programen, låtarna i år har varit ganska dåliga tycker jag... Men det är en tradition att kolla. ;)

Men innan det så ska jag och min kära mor på bio i Kista, ska se på Farsan. Har faktiskt inte hört så mycket om den.. Så får väll se hur den är.

Sist jag var i Kista och kollade på bio,förra helgen, så blev jag as sugen på att shoppa nya vårkläder. Så jag får väll ta med mig mer pengar den här gången och köpa lite.


Så vem vinner ikväll då? Jag tror på Eric Saade eller Salem al fakir. 

Men nu ska jag ta och äta frukost och duscha.
/frida

4 plus grader!

Publicerat: 2010-03-10 | 07:18:03 i Allmänt
Det är redan fyra plusgrader, och det är bara morgon än! Går inget annat än att gilla! Blir skinnjackan idag också! JIPPIIE

skriver av mig

Publicerat: 2010-03-08 | 23:53:51 i Allmänt

Jag kan verkligen inte somna! Fast det kan bero på att jag sutter framför datorn fortfarande...

Jag tror jag håller på att bli typ ''hippie''. Eller jag vet inte om jag kan kalla de för det..
Men iallafall. Ett exempel är att jag inte tror på mediciner. Eller om man är jätte sjuk och så brukar jag ta de, men aldrig annars... Tror mer på ''naturliga-mediciner''. Hahaha.
Jag tror också på det här att man ska ha möblerat på ett viss sätt för att man ska sova bra och så... Vet inte hur man ska ha det, men jag tror på det iallafall. :P
Jag tror på spöken. Mer behöver jag nog inte förklara. Eller jo... Jag tror inte på så monster som har lakan över huvudena och har kedjor.. Men ni fattar?
Ja... Vet inte somsagt om man kan kalla det för hippie. Men tyyyyyp!

Juste. På dansen idag så skulle vi typ gå med arga/psyk känslor, men jag kunde verkigen inte! Dom sa att vi inte behövde visa att vi var arga, bara typ få ut den ''arga'' känslan vi har innom oss, men jag har ingen arg känsla innom mig. Allting går så bra nu och jag är bara glad innom mig :D hahah. Det är väll för att våren är påväg! :D Haha, det ända som kunde göra mig lite arg var Nina Lagh. Usch vad jag hatar henne.. Menmen.. Alla är inte perfekta (Nina L är iofs inte bra någonstans). Haha nej nu ska jag inte vara elak! :P


Langar en crazy bild på mig från lucia.. :P

Men ska väll försöka somna nu... Skola imorgon.
godnatt
/frida


TRÄNA!

Publicerat: 2010-03-08 | 22:06:15 i Allmänt
Nu har jag bröjat träna ordentligt! Var lite trött under dansen så när jag kom hem hade jag adrenalin i kroppen så det bara den! Gick in på mitt rum, satte på musik och började hoppa hopprep i 5 minuter. As jobbigt, men jag vet ju att det leder till något bra! Körde även armhävningar, situps, utfall och någon övning med någon apparat jag nyligen fått. Den tränar iallafall typ armar/rygg/mage. (Y)(Y)(Y)(Y)(Y) Och nu när jag är taggad passar jag på att försöka koreografera lite danser ;) Men ska ju passa på när man är pigg!


Jag kommer typ gå ifrån detta:


..till det här:


Kanske inte.. Men typ. :D
Amen sov så gott nu alla! :D
/frida

TRÄNA!

Publicerat: 2010-03-08 | 22:06:10 i Allmänt
Nu har jag bröjat träna ordentligt! Var lite trött under dansen så när jag kom hem hade jag adrenalin i kroppen så det bara den! Gick in på mitt rum, satte på musik och började hoppa hopprep i 5 minuter. As jobbigt, men jag vet ju att det leder till något bra! Körde även armhävningar, situps, utfall och någon övning med någon apparat jag nyligen fått. Den tränar iallafall typ armar/rygg/mage. (Y)(Y)(Y)(Y)(Y) Och nu när jag är taggad passar jag på att försöka koreografera lite danser ;) Men ska ju passa på när man är pigg!


Jag kommer typ gå ifrån detta:


..till det här:


Kanske inte.. Men typ. :D
Amen sov så gott nu alla! :D
/frida

alice in wonderland

Publicerat: 2010-03-07 | 22:54:49 i Allmänt

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har först haft loppis med skolan, sen åkt till min farmor på moddag och efter det gick jag på bio med familjen (en del). Små kidsen stannade kvar hos farmor.
Vi kollade på Alice i underlandet. Bra faktiskt. Men torr den hade varit bättre om vi sett den på engelska. Men eftersom David följde med och inte hinner läsa texten så tog vi med svenskt tal.
Köpte även en svart kavaj på H&M.
Men nu ska jag leta fram öronproppar och sedan sova! Har nämligen lovdag imorgon och min familj har en tendes att väcka mig även fast jag inte ska upp. Så öronproppar ska nog göra susen!



godnatt
/frida


Hade världens mardröm!!!!!

Publicerat: 2010-03-07 | 09:46:21 i Allmänt

Jag drömde att jag skulle på en danstävling, så jag åkte dit kl tio.. Sen så visade det sig att vi skulle ha samlats flera timmar innan för att fixa iordning oss  till sammans och så. Och jag hade kommit dit i mjukisbrallor och en grön ful tröja. Så jag fick panik och fick åka hem till matilda för hon bode nära dit jag skulle. Men jag hittade inga kläder. Sen kom min morbror dit och tog sönder matildas alla smycken (inte med flit, utan för att han var otroligt klumpig...) Amen jag missade iallafall tävlingen.. :( Sen nästa dag skulle tydligen den dansgrupp och jag och en annan tjej tränar tävla. Och vi hade inte lärt ut hela dansen så vi var tvugna att göra det. Men tjejerna vägrade att sammarbeta och sprang bara omkring och lekte. Sen vaknade jag. Hade värsta paniken. Var tungen att kolla på klockan och vilke dag det var flera gånger om så att jag inte skulle missa danstävlingen. HAHa
Men nu ska ajg iväg och ha loppis! HIHIHIHIIH hejdå :D
/frida


Bakat muffins!

Publicerat: 2010-03-06 | 22:32:35 i Allmänt

Haha, jag somnade runt 4 och vaknade vid halv 8.... På jag fick lite panik för jag skulle baka, plocka fram loppisgrejer, plugga, duscha och träffa Moa, vilket jag inte hann. Men jag har iallafall bakat och plockat fram loppis grejor ;)


Baknings grejorna ;D


När de är i ugnen.


Och när de var klara. Fast hatar min mobilkamera... Tar bort all den gullebruna färget... De ser mycket godare i verkligheten!
Har också varit duktigt och slagigt in det i fint plastpapper typ :A
Men nu ska jag duscha och sen sova.
Natti :)
/frida


fan va jag har tjockat!

Publicerat: 2010-03-06 | 14:44:34 i Allmänt

Jag har ätit sjukt onyttigt de senaste dagarna! Det är fan pinsamt....... Torsdags åt vi marängschwitz eller vart det heter :D Igår åt vi glass och någon bakelse i skolan, och sen köpte jag as mycket godis, idag har jag ätit semla och godis. Asså FAN! Får ju inte äta sött. Kommer få diabetes eller något.. OCH BLIR SJUKT FET! Så nu ska jag typ leta loppis grejer till en loppis vi ska ha men skolan, baka saker till imorgon och sen TRÄNA!!! Funderar på att jogga, om det inte blir för kallt, och sen lite styrka. Då kommer jag må mycket bättre ;).

Tjaaaarå
/frida


hade nyss sam på besök :D

Publicerat: 2010-03-05 | 19:55:38 i Allmänt

Först var han snäll och satt still ... :)


Så jag gav honom en puss :)


Sen ville han gå...! Hehehe

RSS 2.0