Årskrönika 2010, the super cool, awesome and fabolus life of... me!

Publicerat: 2010-12-30 | 22:23:06 i Allmänt
Sitter nu här hemma den näst sista dagen på året med en smärre förkylning. Kanske tar en promenad lite senare om jag vågar. Tänkte nu gör en lite "årskrönika", om man nu kan kalla det för de... Och lite bekännelser. MOUHUAHUAHUAHAUAUAHA (suttit inne i två dagar nu, märks?)

Januari:

I jannuari bloggade jag fortfarande på http://ihuvudetpafija.blogg.se . När jag tittar tillbaka i det arkivet ser jag att jag har samma roliga humor som nu. Jag hittar nämligen några filmer från youtube som är sjukt roliga!




Februari:

Då bestämde jag mig för att byta tillbaka till den här bloggen. Den andra var vämligen en smula oseriös, men mycket roligt (enligt mig själv). Men jag vill ha någinting att titta tillbaka till när jag blir lite äldre, och vad är inte bättre än en blogg?

I februari gick iallafall jag och moa ut på en pulka-quest. Jag minns att vi försökte få med oss en massa människor, men ingen ville åka pulka med oss... Well.. Somliga växer ifrån det, och andra inte :D


Moa på toppen av pulka-backen!

Vi hade även ett bild project i skolan, då jag valde att måla i mitt ansikte och sedan fottografera det, riktigt roligt var det!


En av bilderna jag tog.

Och nu kommer ett litet minne från februari som endast jag och Moa kommer förstå helt, men jag ska försöka förklara så gott det går.  Det är nämligen så att jag+moa+dator=inte bra! När vi ´sitter tillsamans vid en dator kan vi göra vad som helst! En gång skapade vi en fan-club på facebook av sa-du-steen-grabben och stalkade honom totalt! Men den här gången var vi inne på min msn och muppade oss med alla som var inloggade. Jag kan kopiera vad som stod i inlägget så jag jag förklara det som är lite oförståeligt. (Ja... jag vet att jag kan skriva ganska osamahängade ibland, och stava fel.)

Efter skolan följde Moa med mig hem för hon skulle kolla på min dans senare. Men vi hade iallfall bestämt innan att vi skulle rå plugga till provet som e på onsdag, men så blev det såklart inte. Istället gjorde vi nudlar och satt vi datorn. Frida+Moa+Dator=Inte bra! Det blir bara helt galet!!! Vi typ muppar oss med andra som är inne på msn och as garvar när dom inte fattar vad vi håller på med. Vi typ låssas att vi tror att dom är engelskmen och försöker övertala dom att dom INTE kan svenska. AHahhahA det är jätte roligt! Sen så leker vi bara allmänt störda. Eller leker och leker.. Vi är nog bara som vi är.


Hahahaha ja... Det finns kanske inte så mycket mer att förklara. Vi är ju som vi är Moa...

I Februari är det också semeldagen som nog alla vet, och jag brukar itne kunna äta semlor för det rä mandelmassa idet, vilket jag är alergisk mot. Men det här året gjorde Linda en hemmagjort semla, SOM JAG KUNDE ÄTA! I år åt jag alltså mig första semla,m NÅGONSIN!


Min första semla <3


Mars:

I Mars var vi på skolrese till kungsberget. Det awesome kul! Jag hoppade på ett big-jumpe och landade på en stor Air-bag. SKIIT KUL! :D Haha och skrev gjorde jag också! ;)



Jag tog ett antal egobilder den månaden, och hade även ett stökigt rum! Exempel på båda dom sakerna får ni på denna bild:



Resten av årskrönikan får jag fortsatta med en annan gång, min bror ska nämligen ha datorn. TJINGELING!

Love it ♥

Publicerat: 2010-12-28 | 19:07:28 i Allmänt

Våra vänners liv. En grym serie! Sorligt nog är den slut :( Dock har jag hittat lite låtar från den som jag älskar! ;D













Weeehoouw! Inlagget är för dig Alicia! =)

Publicerat: 2010-12-28 | 18:45:28 i Allmänt
Kan ju då medela att detta är mitt nya projekt för håret:


A, visst det är så vi gör va. O vi lär hålla på tills vi dör ja. Men tills dess så är allt ni hör ba:



Fördriva dagen med film och leta musik!

Publicerat: 2010-12-20 | 09:44:19 i Allmänt
Stannar hemma från skolan idag, så jag ska kolla på Grease! Hehe, men just nu sitter jag och letar lite efter musik på yotube. ;)

Alla låtar är gjorda av "Ozo", Grym grabb!


Laserturken


Womanizer


Fågelturken


Technologic


Charlie Bit Me - SÅÅÅ SÖT!

Nu blir det att kolla på Grease som sagt. Tjarrrå!

Dansaudition igen nu på söndag!

Publicerat: 2010-12-15 | 22:39:21 i Allmänt
Ska på en audition till nu på söndag. Den här gången för att vara bakgrundsdansare för Danny i melodifestivalen. HEEEEEEHEEEE. Känns lite som en utmaning kan man säga.. Auditonen kommer vara för Ambra från Bounce och för Danny. Koreografen är Nick Bass, som har koreograferat för bl.a. Michael Jackson och Justin Timberlake.EEEEEEHEEEEEHEEE. Inte lite höga krav det kommer vara. Inte för att jag tror att jag har stå jääätte stor chans att komma med är det alltid kul med sånna där auditions. Man får så mycket erfarenheter! Wellwell. Nu väntar sängen. TJAIRROOOU! ♥


Dansaudition igen nu på söndag!

Publicerat: 2010-12-15 | 22:39:19 i Allmänt
Ska på en audition till nu på söndag. Den här gången för att vara bakgrundsdansare för Danny i melodifestivalen. HEEEEEEHEEEE. Känns lite som en utmaning kan man säga.. Auditonen kommer vara för Ambra från Bounce och för Danny. Koreografen är Nick Bass, som har koreograferat för bl.a. Michael Jackson och Justin Timberlake.EEEEEEHEEEEEHEEE. Inte lite höga krav det kommer vara. Inte för att jag tror att jag har stå jääätte stor chans att komma med är det alltid kul med sånna där auditions. Man får så mycket erfarenheter! Wellwell. Nu väntar sängen. TJAIRROOOU! ♥


Bgk uppvisning hela dagen!

Publicerat: 2010-12-12 | 20:05:24 i Allmänt
Lite korta drag:
- jätte kul.
- jätte trött.
- jätte stressigt.
Första showen.. Ja den blev ju som den blev. Mitt i våran dans började låten hacka... Så, vi skippade allt. När jag sen hade bytt om till andra dansen fick jag reda på att ljudet börjat fungera och vi skulle köra på en gång. I panik slänger jag på mig mina andra kläder igen och kastar mig ut på scenen. Direkt efter det dansnumret skulle jag dansa med små barnen. Fick ännu en gång slänga av och sedan på mig alla kläder, huuuur stressigt som helst! Gjorde så sjukt mycket fel kändes det som. Kunde knappt tänka på själva dansen. Var jätte stressad!  Andra showen gick däremot skit bra. Inga fel, hoppas jag. Dock var inte alla så taggade i och med att  det hade gått så dåligt på showen innan.  Menmen, Hade roligt i alla fall...
Nu ska jag plugga, kuuuul! Ska skriva romananalys. Har inte läst ut boken än. Weeehuuw... Wellwell, bara att sätt gång då.
Tjaroooooo!♥
Fläääääshiga pingviner! <3

Mitt liv består endast av dans just nu...

Publicerat: 2010-12-07 | 18:46:29 i Allmänt
...OCH JAG ÄLSKAR DET! Alla tror att jag kommer tröttna med tanke på hur mycket jag dansar... Men NEEEJ! Åh kan alla sluta säga det? Jag kommer ALDRIG TRÖTTNA! Enda gången jag slutar är när åldern och kroppen säger åt mig. Seriöst. När jag inte får dansa får jag abstinens. Dansen är min drog! Jag är seriöst gift med dansen. Dansen är mitt liv. Skulle jag behöva sluta skulle jag nog ta livet av mig. (Haha överdrift kanske?) Nej men snälla, sluta säg att jag kommer tröttna, ni som inte vet någonting om mig liksom.
Nu ska ag iväg och dansa igen, TJARÅ :D
Lökiga och trötta efter dansauditionen i söndags!

Audition imorgon...

Publicerat: 2010-12-04 | 20:58:24 i Allmänt
... och jag är sjuk. Hade ont i halsen i går, dock är jag bara lite snuvig och allmänt hängig idag. Får gå och lägga mig i ett varmt bad och sen sova. Vill verkligen vara taggad till tusen imorgon! Det här är min första dans audition så lite pirrigt är det! Jag är medveten om att dom är väldigt professionella, men om jag inte kommer med så lär jag ju mig alltid något. Jag har liksom inget att förlora! Så jag ska köra järnet och göra mitt bästa.
NATTTTTTTI! ♥
En random bild jag hittade på datorn, HAHAH!

.

Publicerat: 2010-12-02 | 20:50:08 i Allmänt



Det var en gång en liten flicka. På flickans 1 års dag fick hon en nalle. Nallen hade hon med sig vart hon än gick. Nallen följde även med henne med åren. Men på flickans 4 års dag fick hon en fantastiskt fin docka. Flickan vart helt förtjust i dockan och kunde inte slita sig ifrån den. Allt som åren gick ännu mer och fina leksaker. Nallen glömdes liksom lite bort, men fanns alltid där för flickan i alla fall. När flickan blivit lite äldre fick hon även en mobil telefon som hon inte kunde leva utan. Nallen glömdes liksom lite bort. Men oavsett hur mycket nya och fina leksaker flickan fick genom åren fanns nallen alltid där för henne.

/Frida Baarsen


RSS 2.0