Har jag fel eller.. ?

Publicerat: 2010-05-30 | 12:43:19 i Allmänt

Skriver en kompliterings uppgift i geografi just nu. Jag ska skriva lite om vad Ugande exporterar och vad nackdelarna är. Jag hittade då att de exporterar majs. Så jag skrev såhär:

En annan stor export från Ugande är majs. Det som gör det svårt att få de gula och saftiga majskornen från landet är att det är så otroligt varmt i Uganda, så majsen hinner poppas till popcorn innan de har lämnat landet.

Jag vet inte riktigt om jag har fel... Är ju ganska logiskt iallafall?



<3 trash

Publicerat: 2010-05-29 | 17:42:51 i Allmänt

 




Duktig jag är!

Publicerat: 2010-05-20 | 18:11:21 i Allmänt

Nu dom sista veckorna har jag as mycket att göra! Ska lämna in en massa pyssel till tidningen, engleska uppsats, no arbete om genetek, hemkunskapsuppgifter, religon uppgifter som jag inte har fått än(?) reppetionspapper i matte oh andra skaet till tidningen. Ska även göra en inbjuda till en föreldra middag. Fast idag har jag faktiskt varit jätte duktig! Suttit ute i två timmer och pluggat So och gjort lite hemkunskap! Känns bra att fått lite gjort iallafall.
Nu håller jah på med pysslet!
Ska snart iväg cph redosiva våran resa till Polen för Lions.
Hejdå!


Belv inget sommarjobb -.-

Publicerat: 2010-05-19 | 21:17:10 i Allmänt

Fic kinget sommarjobb från komunen. Lacka som fan. Jag och några funderar typ på att död alla som fick så blir ju chansen större att vi får jobbet ist. :) Låter bra!
Nu ska jag dushca coh sova.
Godnatt!

haha fråga mig inte vad jag gör, har inte så mycket bilder på den här datan (a)


så jävla grymt!

Publicerat: 2010-05-18 | 20:47:46 i Allmänt


Ryser! Så jävla begåvad. Fatta att grabben är född 1997? Då är han typ.... 13! Vafan ska man säga? Sjukt grym!

TJAAAAAA!!!

Publicerat: 2010-05-15 | 23:18:46 i Allmänt

Har absolut ingenting att göra så kan väll skriva av mig här eftersom det är så otrrrooligt kul!

Kan ju då medela att jag är sjukt arg på min pappa... Det går förfan inte att prata med honom! Men när det passar honom ska man alltid ställa upåp att lyssna på honom.. NO MORE!

Kan sprida lite glädje med att idag har jag varit på Skansen och blivit brun! Så otroligt härligt väder ute! Sedan stack jag iväg med ett par härliga människor för att grilla. Fast det ända vi grillade var typ sniglar och marshmellows. HAHA såg att stavningen såg helt fuckedup' ut, men jag orkar inte ta reda på hur det stavas. Vart dock tvungen att dra därifrån sjukt tidigt, därav min lackning på min pappa. Haha, fast det är iofs lite mer jag är arg på honom över (a).

Nu vet jag inte vad jag ska göra, eftersom jag sitter helt alone här och har inget att göra. Får spela play with fire eller något! :)


En bild från när jag och min bror var och traska på Skansen! ;)

HEJJJJJJD^ÅÅÅÅ


.....................................................................

Publicerat: 2010-05-10 | 18:29:49 i Allmänt

Det är flera saker som jag har tänkt på idag, men kommer bara ihåg 2.. haha.
Det första är.. På den fågelfjäder är de ju typ yttepyttesmå strån som sticker ut ifrån själva ''pinnen'', vad är dom gjorde av? Jag tänkte typ på plast när jag ser en fågelfjäder. Den så kallade pinnen ser ju också ut som plast :o
Det nog inte något jag direkt har tönkt på, bara en sak jag märkte. På veckorna när de flesta har skola och typ måste plugga så är det mesta aktivitet på facebook. Jag menar.. det är nästan aldrig någon inne på helgerna då man faktiskt har tid för att slaka vid datorn.
Jag tänker nog för mycket.............


Stekarna i Polen!


Pluff!

Publicerat: 2010-05-05 | 20:45:12 i Allmänt
Haha jag undrar vem som sitter och läser samma inlägg i min blogg? Jag uppdaterar aldrig ändå så är det några små stackare som bara väntar på att jag ska göra det. Lite smått gulligt tycker jag! :)
Men jag kan väll skriva ett litet inlägg till er som väntat nu i typ evigheter!
Idag har jag blivit attakerad av små 8åringar. Dom tryckte in mig i ett hörn och kittlade mig. Och jag har även lärt mig att jag måste börja styrketräna mina armar. Förlorade på amrbrytning som jag är dansledere för, hon är 8 år...
En sak jag tänka på .... Varför börjar vi skratta när man blir kittlad? Jag tycker då inte det är speciellt roligt. Tycker det är as jobbigt!
Men nu måste jag hoppa i duschen och äta.
Hare göTT!


Jag i mitt normala tillstånd.

RSS 2.0