Sovmorgon!

Publicerat: 2010-10-27 | 08:58:56 i Allmänt
Så härligt! Har varit uppe och inte stressat ett dugg!
Nu blir det jazz för fulla muggar! Veckans höjdpunkt, typ? TAGGA GÄRNET!
Ikväll tränar vi småbarnen, hoppas det går bra.
Nu måste jag gå till bussen... HARRRRRRE GÖTT!
Lääääängtar till skidbacken!
(lillbrorsan på bild)

.

Publicerat: 2010-10-24 | 20:16:46 i Allmänt
Helt okej helg. Var hos Alicia igår och träffa en massa folk.
Men är ändå sjuuuukt tagga för nästa helg och lovet. Ska på the Wave på lördag med förhoppningarna att det blir lika kul som sist. Sen har några i klassen planerat en lite halloween "fest". Ska försöka va hemma och någon och klä ut å sånt! Ska bli så roligt! :D
Fyller år snart också, vill planera något kul... Så sällan man träffas alla kompisarna nu förtiden! :( Så man får ta och passa på nu när det finns tillfälle för det :)
Nu ska jag packa, städa och duscha.
TJARRÅ

Då va årets första höstbilder tagna!

Publicerat: 2010-10-16 | 19:10:52 i Allmänt











































Herrejävlar!

Publicerat: 2010-10-14 | 21:19:42 i Allmänt
Herrejävlar! Fick Mvg på matte provet. Jag är visst ganska smart?

Operan och nya skor!

Publicerat: 2010-10-06 | 16:08:13 i Allmänt
Som sagt så var vi på Operan idag. Fick en guidad rundtur, kollade i stora opera salongen, under scenen och så fick vi kolla på balettens morgon skola. Tyvärr fick vi inte gå upp på scenen för dom höll på att bygga där. Men det var verkligen jätte kul att va' där! Har verkligen blivit sjukt fascinera utav balett. Fick även reda på att vi ska få gå och kolla på nötknäpparn! Skit kul!
Efter vi hade varit där drog jag, Josefina, Therése och Jennifer till kungshallarna för att käka. Jag åt såklart SUSHI! Fy så gott det är! :) Efter det gick jag och Josefina och köpta mina teknik skor. Väl inne i affären blev jag sjukt suger på att köpa ett par tåspets skor, ska önska mig det när jag fyller år! ;)
Nu sitter jag här, hungrig och taggad för småbarn dansen. Kom nyss på att jag måste komma på lite nya steg till deras dans... Men det löser sig nog. ;)
HERRÅÅÅÅ!♥

Dh och Ct

Publicerat: 2010-10-05 | 20:57:57 i Allmänt
Blev seriöst glad i hjärtat och höll på att börja grina när jag hörde att det var idag.
TAGGA SOM FAN:

Gangsterrrrrrrr..

Publicerat: 2010-10-05 | 20:51:54 i Allmänt

Balett!

Publicerat: 2010-10-05 | 17:12:03 i Allmänt
Hade min första balett lektion idag. Riktigt roligt! Men herregud så svårt.. Spänna sig överallt och tänka hur mycket som helst! "Hade balett varit lättare hade det kallats sport" RÄTT!
Imorgon ska vi till operan för att kolla på hur dom tärna balett där. Intressant! Ska även gå och köpa ett par balett skor.
Nu ska jag byta om för att gå och träna medel gympa.. Haha. Min mor har börjat träna så ska följa med henne. Känner att behöver träna annat än dans för en gångs skull.
img

shuuuees änd dansseee

Publicerat: 2010-10-04 | 22:18:16 i Allmänt
Sitter just nu och funderar på ett var sjukt snygga skor! Dock finns bara min storlek i lila, men det är ju lite speciellt. Inte direkt så att alla kommer springa omkring i likadana som mig då. Jääkkkkligt snygga är dom iallafall!
Första deldagen i skolan imorgon, spänande! Häähihiihhihihihohiohiohiohuhuhu. Har matte, samhällskunskap och ballet. FUN! På onsdag ska vi till operan för att kolla när dom tränar balett, aawesome!
Dagen droglåt:
Rihanna - Only girl (in the world).

Kommer förmodligen köra på den hela dagen imorgon också! Känns som en låt jag aldrig kommer tröttna på.
Men nu så ska jag duscha och sen slagga!
NATTTTTIII



Har gått och blivit estetare!

Publicerat: 2010-10-03 | 22:33:31 i Allmänt
Ja.. Rubriken säger det mesta. Bytt skola, igen. Går nu St Eriks, Estet-Dans. Klassen är underbar! Haha, bara gått en dag, men ändå? Awesome!
Ska slagga nu. Tjarrå!

RSS 2.0