Sommarn 2010

Publicerat: 2010-09-28 | 20:22:32 i Allmänt
Tänkte göra en lite återblick på sommaren som var.
Minns den dagen så väl! Det var i början av sommaren. Innan hade vi varit hos Matilda och fixat oss, sedan gått till Bålsta Pizzeria och Kebab. Skulle sen möta Moa och Alicia. Men dom var sega så vi gick till Ellensborgs dagis och fotograferade oss själva. Många fiiiina fotton togs, dock inte något jag kan visa. Bilden ovan är ett fint exemplar som togs. =)
Efter det skulle vi till gransäter hallen för att möta upp Eric från hans träning och sen gick vi till Ekilla och hade  det myyysigt! Dagen efter skulle hela ligan (Jag, Matilda, Eric, Felix och Liza) till Grönalund! :)


Påväg in till Grönan, shit va kul vi hade... Ha-Ha.


Väl inne på Grönan hade vi skit trevligt! Sjöng singstar, spela spel, åkte karuseller och hade det allmänt mysigt! (oj vad jag missbrukar ordet mysigt tycker jag). Sedan var det ju också debut för Felix och Eric i Insane! HAHAA, shit va dom va' rädda!


Sedan var det dags för sommarns höjdpunkt; Konfa lägret på Vindalsö! Fy va roligt vi hade det! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit. Vill bara åka dit igen med samma härligt gäng. Det som hända där va blandannant: snacka om gud, segla, padla, sola, bada, blev i puttade, dansade och en massa, massa bus! Speciellt fårn filluren till vänster på bilden. :)


En snygging bild på Alexander, Felix och mig.


Bus på G!


Firade kalas hos kusin Elin! Härligt tårta!


Dansläger på The Voice Streetdance school, asnajs! Jätte rolig vecka! Dock kommer jag ihåg hur sjukt trött jag var redan efter första dagen. Men många roliga danser hann jag lära mig iallafall. :)


En mysig grillkväll hemma hon Felicia, det var fredag efter mitt dansläger så jag var ganska trött.


Sen såklart måste man ju gå på Allsång på Skansen. Var där med Felix, Matilda, Ida och Corre. Var en sjukt varm dag och jätte mycket folk! Men vi var glada iallafall. :D Kommer ihåg hur vi sjöng och dansade till de låtar vi kunde. Stoppade även våra vattenflaskor i byxorna... (bara vi som var där förstår hur jag menar(a))


Spelade fotboll gjorde vi och en av dessa varma sommardagar! Kommer ihåg att jag spelade i max 15 min, sen var jag helt slut! Jätte varmt var det.



LARRRRSSSSS WINNERBÄCK! Hade gått och längtat ända sen vi beställde biljetter! Sååååååå sjuuuukt taggad! Träffade Matilda med mor och alex och hans kompis. OCH LASSE VART KLART KUNG! Var på hans konsert två gånger till och med. HIHIHIIHI lika bra andra gången :)



Kungen himself.


Tog cooling bilder med ansiktsmålning, riktigt roligt! Älskar att fotta "speicella fotton". Det är ju tråkigt att fotta som alla göra, typ på en blomma? Aja, kul va det!

Har inte så mycket mer bilder.. eller jo det har jag. Men orkar inte ladde upp. måste dessutpom blogga SpanSka. :)

TJARRRRRRRRÅ♥

Shit va cool jag är

Publicerat: 2010-09-28 | 19:37:48 i Allmänt
Jag hade en frågestund på min förra blogg för ca 1 år sen. Nu tänker jag svara på den! hahah Grymt va? :)
gillar du ägg ?
Näää :O Eller bara om man har kokat eller stekt dem ;)

vad tycker du om moa linden?
Vi gick i samma klass i två år. Sen gick vi åt skillda håll :o Umgås en del, men inte lika mycket längre... Tråkigt faktiskt. Men det är väll sånt som händer.

var bor du?
Hålan Bålsta...

hur gammal är du?
15, snart 16.

vad är det bästa med julen?
Huumm... Typ stämningen... Nej vad säger jag? KLAPPARNA KLART!

Vad är dit favorit s´djur och vad är det som gör att du gillar det mycket?
Hundar för dom är söta! :D

vad ska du göra ikväll då?
Ska egentligen plugga, men jag gör verkligen allt för att slippa.. Men kommer förmodligen sätta mig och göra det snart. ;)  (haha knäpp fråga tycker jag? (a))

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?
Inte en blekaste. Ska söka till polishögskolan när jag är 20. förhoppningsvis så är jag polis eller något. Eller politiker. :D Elller..... Något med dans!

Dator/TV?
Båååda :o

3 saker du skulle ta med dig till en öde ö?
Mattilutten, bikini och solkräm!

Om du fick byta liv med en perso för en dag, vem skulle det vara då?
Kissi. Undrar biland hur hon tänker och hur hon kan må? Att få personer att må dåligt och att hon klankar ner på andra.. Jag vill veta hur det går till i hennes skalle.

intressen?
Daaans! :D

favoritblogg?
Min egen? Haha nej men... Egoina! Så klockren brud!


favoritdryck?

Hallonsoda!!!!!!!

vad vill du jobba som när du blir stor?
Polis, politiker, inom dans eller jobba med människor.

vad är bäst med att blogga ?
Att jag kan kolla tillbaka senare om några år och läsa! Jätte roligt.

vad har du för blodgrupp?
Vet inte :o

favoritfilm?
Just nu? Humm.. Typ alla beck/wallander/irene huss filmer! ÄÄÄlskar polisfilmer! :D

hur länge har du bloggat?

Vet inte, några år. Men det har ju varit till och från.

vad gör du helst en fredags kväll?
Som slutet på veckan träffar jag helst mina vänner och har det myysigt!

Favorit artist ?

Lyssnar på all slags musik.. Men måste jag säge en artist säger jag helt klart Lars Winnerbäck.

Vad är det sämsta med att blogga?
Sämsta? :o Äääh, inget tror jag? Jag är ju inte så beroende av att blogga, men för dom som har det som yrke är det väll tråkigt att man känner ett tvång till det. Man ska väll säga det när man känner för det och tycker det är kul!

Vad gör du oftast på helger?
Dansar, chillar och är med kompis.

Favorit sport?
Dans...

har du syskon ?
Yes, en med samma mamma och pappa, tre med samma pappa, en ingift och två bonus syskon.


sommar eller vinter & varför?
Sommar! Älskar värmen och sköna sommarkvällar!


Fanta eller Cola?
Godis eller Chips?
Läsk eller Glass?



Vilket landskap bor du i?
Ääh.. bra fråga du! Uppland! Tror jag. :)

hur kom det sig att du började blogga?
Började blogga för kanske.. tre år sen eller något... Och ja.. JAG TRODDE JAG SKULLE BLI KÄND! Hahahahah! Mupp jag är, men så var det :)


läser du några "kända bloggar"?

Ja :D

vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
Tror jag ska skulle spara en massa så jag klarar mig som äldre. Typ slipper ta en massa lån när jag ska plugga vidare och sånt. :)

Vad var det roligaste du har gjort 2010?
Konfa-lägret på Vindalsö, helt klart!

Om du skulle välja bland alla dina vänner, vilken skulle du då anse som den bästa? eller asså den du helst skulle vela vara med.
Mattilutten Pluffs Ellman♥

Klaaaaaar. Pyhhh! Det var jobbigt. Förstår mig inte på er stor bloggare som alltid har en massa jobbiga frågestunder..
Bra mobbad bild från tjejkvällen i fredags!

Nu ska jag plugga, tjarrrrå!


Snackat med Syv...

Publicerat: 2010-09-28 | 17:08:45 i Allmänt
Idag på lunch rasten gick jag faktiskt upp till SYV för att prata. Fick då beställa en tid, så ska dit imorgon klockan 9. Hoppas det går bra! :o
Annars idag så fick vi dra till danssalen för att dansa på idrotten. Sen gick jag till centrum bland annat för att göra heeeemlisar ;)
Nu ska jag plugga samhällskunskap för ska ah prov på det på... tisdag nästa vecka. Har också spanska glosor imorgon...
HERRRÅ!

Herregud, vilken dag!

Publicerat: 2010-09-25 | 21:55:02 i Allmänt
Kom hem från tjejkvällen igår runt kvart i 1 kanske? Hoppade snabbt i duschen och la mig sen. Vid halv 2 så ringde Robban mig...? Även om jag var sjukt död så snackade vi ett tag, kommer inte ens ihåg riktigt om vad. Var as trött! Men sen var jag tvungen att lägga på i och med att jag skulle upp klockan halv 7! Fatta hur slut jag var på morgonen. Somnade i bilen påväg till Katrineholm. Men shit vilken rolig dag det varit!
Började i alla fall med ett pass om regler i fristående... I och med att jag inte träna fristående så fattade jag inte så mycket. Men intressant iaf!
Sedan fick vi ett pass om inspiration till uppvärmning. Kuul! Haha faktiskt. :D Jag tycker uppvärmningar är roligt så att ägna ungefär en timme åt det satt inte fel. Tycker upp mjukning av muskler och stretch  är jätte skönt!
Efter det var det ett pass i jazz. AAS KUL! Haha. Nej men jazz är verkligen jätte roligt! Sen direkt efter det var det balett! Har dansat det endast en gång innan, och det var på intagningsprovet till gymnasiet å det gick inte till på samma sätt kan jag säga! Baletten var också jätte rolig, men lite svår. Det är inte direkt som streetdance när man alltid ska va djupt ner och böjda knän, utan helt tvärt om. Alltid sträckt och elegant! Men det svåraste måste nog ha varit positionen! Spänd rumpa, rak rygg, in med magen, ihop med revbenen, ut med tåna och dittan å dattan! Sedan ska man hålla sig så i hela dansen! Hahah as svårt! Men som sagt jätte roligt! Kul och prova på nytt som man inte är van vid.
Sen hade vi ett litet pass där vi fick sätta ihop eget fristående! Det var as kul! (Säg något som jag inte tyckte var kul?) Jag har dock aldrig i hela mitt liv gjort fristående tidigare.. Men det gick bra i alla fall. Våran grupp skulle göra en barnvänlig sådan så den passade mig bra! Haha. Men det som var lite pinsamt var att i våran skulle vi ha en kullerbytta, och jag har aldrig lärt mig att göra en... HAHAHAHAH Så dom fick lära mig. Och det gick faktiskt bra, om jag får säga det själv.
Måste bara säga att fristående verkar så himla roligt! Ångrar verkligen att jag inte började på det när jag var lite... Kanske lite sent att börja nu... ;)
Nu sitter jag i alla fall här i mitt kök med värkande fötter och kotor i ryggen. Funderar på att gå upp och göra en slags uppvärmning, dans uppvärmning, så får jag se vad jag hittar på sen. (skulle inte förvåna mig om jag däckar i min säng istället . ;))
Godnatt anyway!

Tjejmiddag!

Publicerat: 2010-09-24 | 16:27:31 i Allmänt
Ska iväg på tjejmiddag hos Felicia ikväll med ett par tjejor, riktigt mysigt! Ska laga maten tillsammans, tacos blir det. Kommer nog dra ner till ica och köpa massa svullsaker också. Får se va roligt annat vi hittar på. Kul kommer det förmodligen bli, hoppas jag. ;)
Imorgon bitti drar jag iväg på en utbildning i Katrineholm. Egentligen en utbildning i hur man koreograferar till fristående, men det är ju mycket dans i de så jag fick hänga med! Sjukt kul. Heldag med dans, kan det bli bättre? Var på ungefär samma utbildning fast med endast dans förra året och det var jätte roligt och fick lära mig mycket. Kommer även ihåg hur sjukt trött jag var efter.
Men nu ska jag börja fixa lite här inför kvällen och morgondagen.
HERRRÅ!




HAHA SÅ JÄVLA BRA LARS OHLY!

Publicerat: 2010-09-19 | 23:05:23 i Allmänt
HAHA SÅ JÄVLA BRA LARS OHLY!
Lars vägrade bli sminkad i samma rum som SDs partiledare.
BRA!!!

Sverigedemokraterna

Publicerat: 2010-09-19 | 21:08:08 i Allmänt
Som det ser ut nu så kommer SD in i riksdagen, vilket är så sjukt jävla hemskt! Hur kan människorna i detta land rösta så som dom gör? Helt ärligt så bryr jag mig inte vad alla röstar på FÖRUTOM att dom röstar på SD. Så jävla hemskt och sorgligt. Är det inte vi som vill ha ett Sverige där ALLA ska känna sig trygga? Jag vet att jag inte kan påverka så mycket.. Men snälla! SD är ett så sjukt parti. Borde vara förbjudet för dem att komma in i riksdagen. Skäms över hur Svenska tänker.
Kommer SD in i riksdagen kallar inte mig inte längre stolt svensk.




Debattartikel

Publicerat: 2010-09-19 | 15:38:45 i Allmänt
Har precis skrivit klart min debattartikel. Läste upp den för mamma medan pappa tjuvlyssnade. Stackarn tror jag har gått och blivit kommunist. Hahahahha!

Long board

Publicerat: 2010-09-17 | 18:09:04 i Allmänt
Tycker faktiskt att long board är lite smått coolt faktiskt... Såg att det är extrapris på dem på intersport. 500 kr, är det värt?

Imorgon snackar jag med SYV

Publicerat: 2010-09-16 | 21:06:28 i Allmänt
Imorgon snackar jag med SYV. Får se om jag byter. Orkar inte med omogna personer som inte ger mig en chans... Imorgon vet jag!
Tjarrå

9/11

Publicerat: 2010-09-15 | 16:53:55 i Allmänt
Kollade nyss på filmen... Har nog inte riktigt fattat hur hämskt det var. Herregud! Tusentals liv gick åt spillo på bara några timmar. Så sjukt. Får ont i hjärtat när jag ser detta. Usch.
En tyst minut för de som omkom och en tanke åt de som hade annhöriga som dog...

Bcjf

Publicerat: 2010-09-14 | 21:42:32 i Allmänt
Hur går det för mig på Bcjf då? Jo helt okej. Det ända tråkiga är väll att vissa verkar helt anti mig. Märkliget eftersom dessa personer inte känner mig... Och har inte försökt heller. Att man kan dra så förhastade slutsatser så fort ;) Haha men jag orkar inte bry mig riktigt, så allt är bra. Om man bara tänker på trivsel.
Studiemessigt då.... Engelska suger. Men jag hoppas det går bättre när jag får prata med mina lärare att jag har läs- och skrivsvårigheter. Kan sitta med en text på ett A4 en hel lektion och fattar ändå inte vad som står. Det är de som är det största problemet tror jag. Jag kan inte läsa en text och sen veta vad jag läst. Grymt frustrerande!
Matten går helt okej. Trodde jag skulle faila totalt ju på gymnasiet, men nejdå.. Går upp och ner liksom. Just nu är de inte lika kul. Men man kan ju trotts allt inte vara bäst på allt. Andra delar i matten går helt enkelt bättre än de vi jobbar med just nu.
Är lite smått irriterad på allt nu, ingen aning varför. Men ska lugna ner mig med Lars Winneräck, dushca och sen plugga lite spanska.
Ha ett bra liv! TJARRRRRRÅ

Onsdagskvällar <3

Publicerat: 2010-09-09 | 10:16:18 i Allmänt
Har sovmorgon varje torsdag till tolv. Så jävla skönt i och med att det är så mycket bra på tv kvällen innan!
Klockan 8 har vi ju idol. Dock tittar jag bara på auditionen. Så jävla kul med de som gör bort sig å de som är bra!


Klockan 9 är det skånefruar. Dock inte så jätte roligt. Men de funkar att titta på. ;)



Sedan klockan 10 är det kvällens höjdpunkt.. KUNGARNA AV TYLÖSAND! Så himmla kul å kolla på! Hahah! Längtar såå till nästa avsnitt! ;)


Lyssna och njut.

Publicerat: 2010-09-05 | 20:32:07 i Allmänt

Stan och kista

Publicerat: 2010-09-04 | 23:43:34 i Allmänt
Vaknade upp hemma hos Moa. Gick sedan hem till mig för att duscha och så. Sedan gick jag till tåget för att åka in till stan med Moa, Alicia och Lukas. Mycket trevligt. Gick omkring lite där, inte direkt i några affärer, sprang bara omkring bland alla gator. ;) Sedan mötte vi upp Anton, Emilio och någon kompis till Lukas. Jag, Moa, Alicia, Anton och Emilio bestämde oss för att åka till söder för att käka. Så vi åkte dit för att äta pizza. Riktigt gott! ;)
Sen tog Alicia tåget hem till Bålsta medans vi resten åkte till Kista för att shoppa lite. Dock blev det bara jag som köpte grejor. En typ tunika, en tröja eller vad man ska säga och en mjukiströja, skit mysig!
Bilder på min syster:
Bilder från igår:
Alicia skulle ta hål i Antons öra.. hehehehhehehehehe.



Anton vart hungrig och tog en tugga av äpplet som skulle vara bakom hans öra. HAHA


Resultatet


Bilder från idag:




Tjockiströjan, från Mokni. Skit mysig!




Tunikan, från H&M.





Tröjan, från H&M.



Mycket nöjd chey!

Godnatt.

RSS 2.0